Op zoek naar fietsverhuur in de omgeving van Utrecht?

Tweehonderd fietsen nodig voor uw medewerkers bij een festival of event? Twintig tandems voor uw teamdag? Of heeft u vijftig mountainbikes nodig voor uw beveiligingsmedewerkers tijdens event?

Waarom fietsverhuur.nl?

Op locatie geleverd

Van 20 tot wel 1500 fietsen te huur

Beginnen & eindigen waar u wilt

Levering door de hele Benelux en Duitsland

Voor bedrijven, non-profits en events

Meer dan 40 jaar ervaring

Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op

Direct offerte aanvragen

"Wist u dat ook longterm rental tot de mogelijkheden behoort? Denk bv. aan de beveiliging van evenementen, vervoermiddelen voor de organisatie tijdens congressen, festivals, etc.”

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Fietsverhuur bij Fietsverhuur.nl

Vandaag de dag is Fietsverhuur.nl uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Benelux. Met een modern wagenpark kunnen zij direct inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. Nog pas is er een nieuwe vrachtwagen toegevoegd aan het wagenpark, waarmee er nog efficiënter en niet geheel onbelangrijk, kostenbesparend gewerkt kan worden voor de huurders. Op dit moment kunnen er zo’n 200 fietsen per vrachtwagen geladen worden, dat is natuurlijk een hele vooruitgang met de 17 stuks waar het allemaal mee begonnen is!!

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Fietsverhuur in de omgeving van Utrecht

Op zoek naar fietsverhuur? Ben Mey levert ook in de omgeving van Utrecht!

Fietsverhuur.nl levert ook in Utrecht

Fietsverhuur, Fietsverhuur.nl levert  voor kleine of grote groepen door heel Nederland fietsen. Ook het transport van de fietsen wordt geregeld, op elke gewenste locatie. Het grote voordeel is, dat u vanuit Utrecht de fietstocht kunt beginnen en aangekomen op het eindpunt worden de fietsen weer opgehaald. Wilt u een bedrijfsuitje, teambuilding dag of ander evenement organiseren, schakel dan de fietsverhuur van Fietsverhuur.nl in en u heeft er geen omkijken meer naar.

Kijk hier voor meer informatie voor fietsverhuur Utrecht

Naast het leveren van huurfietsen op locatie in Utrecht kunt u ook mountainbikestandems en steppen huren. Deze alternatieven voor de fiets, maken van elke tocht een sportieve uitdaging voor alle deelnemers.

Fietsverhuur voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!