Tandem huren – Tandemverhuur op elke plek in Nederland?

Tandems huren? Fietsverhuur.nl levert door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland op locatie!

Op een teambuildingsdag eerst een stuk wandelen naar een natuurpark en daar op de tandems stappen die voor u klaar staan? Na een zware meeting met zijn allen erop uit met 60 tandems en die bij dat fijne restaurant 20 kilometer verderop opgehaald laten worden, terwijl u lekker aan het voorgerecht zit? Fietsverhuur.nl haalt en brengt de fietsen waar u dat wil!

De ideale tandems voor:

Bedrijfsuitjes
Teambuildingsdagen
Evenementen
Beurzen

Tandemverhuur van Fietsverhuur.nl betekent volledige vrijheid. U bent met onze verhuur tandem niet gebonden aan vaste opstappunten en kunt zodoende uw eigen fietsroute plannen.

Ook het eindpunt van uw tocht is geheel aan u. De tandemverhuur service van Ben Mey Tweewielers brengt en haalt de fietsen op elke gewenste plek in de Benelux of zelfs daarbuiten. Tandems huren? Wij leveren al vanaf 10 stuks per keer.

Direct offerte aanvragen

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Fietsverhuur.nl levert huur tandems door de hele Benelux en Duitsland!

Sinds 1980 zijn we al specialist in tandem verhuur. We brengen en halen de fietsen op de locatie van uw keuze. Grote aantallen? Lange huurperiodes? Geen enkel probleem. Bij ons kunt u rekenen op maatwerk en flexibiliteit. Net als op comfortabele Sparta- en Gazelle-rijwielen met goede versnellingen, sloten, verlichting en in hoogte verstelbare zadels! Bij welk café moeten we onze verhuur tandem voor u klaarzetten?

Tandems huren voor grote(re) groepen? Geen punt!

Tandems huren voor grote groepen is geen probleem bij Fietsverhuur.nl. Wij hebben een flink aantal tandems op voorraad, zodat u gerust een tocht kunt organiseren voor uw bedrijf of organisatie. Maar onze tandem verhuur is ook uitermate geschikt voor evenementen zoals een introductieweek van studenten.

Fietsverhuur.nl zorgt voor professioneel transport naar de plek van vertrek en haalt de tandems ook weer op vanaf de plek van aankomst. Binnenkort 200 tandems huren voor een festival of beurs? Laat het maar weten!

Wist u dat wij al 40 jaar ervaring hebben in tandem verhuur?

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Tandems huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Fietsverhuur.nl: tandemverhuur op maat!

Tandems huren, daarvoor gaat u naar de specialist. Fietsverhuur.nl is sinds 1980 expert in tandemverhuur. Grote aantallen? Trappen in Duitsland, België, Luxemburg of verder weg? De ‘verhuur tandem’ op een andere plaats laten ophalen dan hij geleverd is? Wij draaien onze hand er niet voor om. Bespreek uw wensen en wij zorgen voor tandem verhuur op maat!

Gazelle en Sparta tandems geschikt voor verschillende gelegenheden

Bij Fietsverhuur.nl vinden we het belangrijk dat we u op weg helpen met het juiste materiaal. Daarom werken wij alleen met de beste merken op het gebied van tandem verhuur: Gazelle en Sparta. Al onze tandems zijn uitgerust met:

Handremmen
Versnellingen
Snelbinders
Verlichting
In hoogte verstelbare zadels

Voor onze tandemverhuur geldt – afhankelijk van het afleveradres – een minimale afname van 10 stuks.

Vraag nu een offerte aan of informeer naar de mogelijkheden!

Offerte aanvragen voor uw tandems

Tandems huren? Fietsverhuur.nl levert door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland op locatie!

Tandemverhuur van Fietsverhuur.nl betekent volledige vrijheid. U bent met onze verhuur tandem niet gebonden aan vaste opstappunten en kunt zodoende uw eigen fietsroute plannen.
Ook het eindpunt van uw tocht is geheel aan u. De tandemverhuur service van Fietsverhuur.nl brengt en haalt de fietsen op elke gewenste plek in de Benelux of zelfs daarbuiten.

Tandems huren? Wij leveren al vanaf 10 stuks per keer.

Tandems huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!