Veelgestelde vragen

Op zoek naar snelle informatie over Fietsverhuur? Check dan onze veelgestelde vragen pagina. Bij wijze van service hebben we de vragen die het vaakst aan ons gesteld worden op een rijtje gezet. De antwoorden doen we er ook meteen bij. Wel zo handig!

Worden de fietsen op locatie geleverd?

Ja, alle fietsen worden op locatie bezorgd. Al wilt u er vijfhonderd in Parijs hebben: komt voor elkaar!

Kan ik de fietsen ook bij jullie afhalen?

Nee. Wij zorgen gewoon dat de fietsen of steps worden geleverd op de plaats waar u ze het liefste hebt. En we halen ze ook weer op bij een locatie naar uw keuze.

Leveren jullie ook binnen milieuzones?

Ja. Wij vinden duurzaamheid belangrijk. Daarom zetten we niet alleen in op fietsen, maar is ook ons wagenpark super schoon. Al onze auto’s zijn uitgerust met motoren die voldoen aan EURO6, de strengste Europese norm voor uitlaatgassen. Daardoor mogen we overal rijden. Ook binnen milieuzones! Al moet u er wel rekening mee houden dat er in de smalle straatjes van binnensteden vaak geen ruimte is om te laden en te lossen.

Hoe lang huur ik de fietsen?

Mogen we een wedervraag stellen? Een dag? Een week? Tien maanden? Het is maar wat u wilt!

Moet het afleveradres hetzelfde zijn als het ophaaladres?

Nee, wij zijn superflexibel! Als we vooraf maar weten wat de verschillende adressen zijn.

Wat is de minimale afname?

Twintig stuks. Lagere aantallen zijn op aanvraag mogelijk, maar dat is afhankelijk van een paar zaken. Bijvoorbeeld de totale huurtermijn en de lever- en ophaallocaties. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Verhuren jullie ook bakfietsen, racefietsen of skelters?

Nee. Maar probeer eens een kickbike! Dat is een step waarop je zó’n vaart maakt dat het lijkt alsof je met een racefiets reist!

Wat moet ik doen als mijn vraag nog niet beantwoord is?

Even contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!