Fietsen, mountainbikes, tandems of steps huren
en op locatie laten leveren

U organiseert een bedrijfsuitje of evenement en zoekt daarvoor fietsverhuur op locatie? Dat is geen probleem voor Fietsverhuur door Fietsverhuur.nl!

Drop. Hagelslag. Klompen. Tulpen. Molens. Pindakaas. En… de fiets!
Wij zijn er trots op dat we werken met een van de bekendste exportproducten van ons land. En we zetten ons er graag voor in om onze tweewielerpassie verder te verspreiden.
Dus of er nu huursteps, -mountainbikes, -tandems of -fietsen nodig zijn in België, Luxemburg of Duitsland: wij leveren graag!

Fietsverhuur levert door de gehele Benelux en Duitsland

Fietsverhuur op locatie gaat vér bij ons. Letterlijk ver. De voorbije jaren hebben we al tweewielers gehaald en gebracht vér buiten Nederland, Duitsland en de Benelux. Alle fietsen of steps worden geleverd en opgepikt op de locaties van uw keuze. Start- en finishplaats hoeven niet hetzelfde te zijn. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Hoe wenst u uw huurfiets op locatie?

40 jaar ervaring in fietsverhuur
Speciale configuraties op aanvraag mogelijk
Levering in de Benelux, Duitsland en zelfs daarbuiten!
Onze fietsen wordt geleverd én gehaald op de door u gewenste locatie(s).

Fietsverhuur.nl is specialist in fietsverhuur en zorgt voor transport van en naar iedere locatie. Fietsen huren voor de Nijmeegse Vierdaagse is makkelijk en goedkoop.

Direct offerte aanvragen

Erop uit met Fietsverhuur.nl

Erop uit met zakenrelaties, collega’s? Al een mooie activiteit bedacht, maar nog geen geschikt vervoersmiddel geregeld? Denk dan eens aan de fiets, een gezonde, duurzame én oer-Hollandse manier om van de omgeving te genieten en van A naar B te komen.

Behalve voor ontspanning zijn de huurfietsen en steps van Fietsverhuur.nl ook geschikt voor andere activiteiten. Zo voorzien wij bijvoorbeeld ook bezoekers van festivals, beursmedewerkers en beveiligers op grote evenementen van vervoer. Speciaal voor dergelijke activiteiten bieden we de mogelijkheid aan om te kiezen voor budget fietsen.

Uw fietsen op locatie laten leveren in binnen- of buitenland?

Neem nu contact met ons op, bespreek de mogelijkheden, hoor de voordelige prijzen en reserveer snel!