Step verhuur bij Fietsverhuur.nl

Net als onze fietsen, leveren wij onze verhuur steps op de door u gewenste locatie en halen wij na afloop de steps ook weer op. Wij komen waar u maar wilt. Of dat nu in Nederland, Duitsland, de Benelux of zelfs daarbuiten is. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt!

Een step huren doet u daarom bij Fietsverhuur.nl, dé specialist in stepverhuur in de Benelux en daarbuiten.

De ideale huursteps voor:

Bedrijfsuitjes
Teambuildingsdagen
Evenementen
Beurzen

Wilt u kickbikes of gewone verhuur steps? Laat maar weten waar, hoeveel én wanneer we ze mogen brengen en halen!  Steps huren is makkelijk en goedkoop.

Direct offerte aanvragen

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Weer even echt dicht in de buurt van het kind in uzelf komen en ook nog buiten bezig zijn?

Een grapje uithalen met een collega. Een snel potje kaarten met een vriend. Of je nu jong of oud bent: iedereen houdt van spelen. Weer even echt dicht in de buurt van het kind in uzelf komen en ook nog buiten bezig zijn? Kies dan voor stepverhuur bij Fietsverhuur.nl. Leuk voor bedrijfsuitjes én een snelle manier van vervoer bij grote events. In hoger tempo van A naar B? Denk dan eens aan de kickbike!

Wilt u kickbikes of gewone verhuur steps? Laat maar weten waar, hoeveel én wanneer we ze mogen brengen en halen!

(P.S. Dan kunnen we meteen een wedstrijdje doen wie het eerst naar de volgende lantaarnpaal is gestept. Ook wij zijn het kind in onszelf nog niet kwijt!)

Als je weer eens wat anders wil proberen

Een step huren en dan met de familie, vrienden of collega’s er lekker op uit. De step is een uitstekend alternatief als je geen gebruik wilt maken van de auto en je eens wat anders wil proberen dan de fiets. Met verhuur steps van Fietsverhuur.nl kun je in eigen tempo, milieuvriendelijk genieten van de omgeving.

Of je nu wilt toeren door de stad of natuur? Sportief bezig wilt zijn, een wedstrijdje gaat houden of onderweg juist rustig wilt kletsen om na afloop uit te rusten bij een hapje en drankje? Stepverhuur biedt uitkomst!

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Step verhuur: wandelen en fietsen in één!

De kickbike is uit onze collectie verhuur steps hét rijtuig dat de voordelen van wandelen en fietsen het best combineert. Door zijn grote wielen staat u lekker rechtop. Het is een bijzondere ervaring: na één ritje bent u waarschijnlijk verkocht!

Is de kickbike u een beetje té snel? Kies dan voor een van onze normale verhuur steps. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem contact met ons op!

Een Kickbike huren – de sportieve, nieuwe vrijheid

Opzoek naar de adrenaline die snelheid met zich meebrengt? Denk dan eens aan de kickbike: een sportieve step met grote wielen waarmee je in no time lekker hard gaat! De kickbike is het snellere broertje van onze normale verhuur steps. Hij is ooit ontworpen om wedstrijden mee te kunnen steppen, maar werd zo populair dat je hem steeds vaker in het gewone straatbeeld tegenkomt.

Wie eenmaal begint te steppen op een kickbike wil niet meer stoppen. Het is een gezonde verslaving. Hoewel ze sportief zijn, zijn deze verhuur steps geschikt voor elke gelegenheid: variërend van teambuildingsdag tot snel vervoersmiddel voor op een beurs.

Ook eens ervaren hoe het is op zo’n kickbike? Informeer naar onze mogelijkheden op het gebied van step verhuur en ervaar het zelf!

Neem contact op voor de mogelijkheden

Fietsverhuur levert steps door de gehele Benelux en Duitsland

Net als onze fietsen, leveren wij onze verhuur steps op de door u gewenste locatie en halen wij na afloop de steps ook weer op. Wij komen waar u maar wilt. Of dat nu in Nederland, Duitsland, de Benelux of zelfs daarbuiten is. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt! En het is nog milieuvriendelijk ook! Zelfs onze vrachtauto’s beschikken over de meest duurzame motoren die voldoen aan de EURO-6 norm. Zo zijn we óók in de meest strenge milieuzones van grote steden welkom.

*Voor al onze steps geldt een minimale afname van 20 stuks. Aantallen voor het buitenland zijn op aanvraag.

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden

Steps of kickbikes huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!