Mountainbikes huren – Mountainbikeverhuur

Collega’s beter leren kennen tijdens een crosstocht door de bossen? Een leuke activiteit op de all terrain bike (ATB) tijdens een familieweekend? Of een dagen durend mountainbiketrainingskamp in de Franse Alpen? Fietsverhuur.nl is al sinds 1980 dé specialist voor mountainbike verhuur.

De ideale huur-mountainbikes voor:

Bedrijfsuitjes
Teambuildingsdagen
Evenementen
Buitenbeveiliging en patrouille

Waar en hoe lang u ook maar wilt biken: wij zorgen voor uitstekend materiaal dat op locatie in binnen- en buitenland gebracht én gehaald wordt!

Wij hebben no-name-frame-mountainbikes van geheel geborsteld aluminium. Bij ons ATB verhuur draait alles om kwaliteit. Fietsen worden geleverd met verende voorvork, bidonhouder én fietshelm! Andere wensen? U vraagt en wij draaien!

Direct offerte aanvragen

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Fietsverhuur.nl – de specialist in mountainbike verhuur voor groepen

Mountainbikes huren? Wees welkom. Fietsverhuur.nl is al sinds jaar en dag dé specialist in mountainbike óf ATB verhuur. Hadden we trouwens al gezegd dat we een paar jaar geleden nog 200 mountainbikes naar Andorra hebben gebracht voor een speciaal event in de Pyreneeën?

Mountainbikes huren voor groepen is geen probleem. Voor grote aantallen draaien wij onze hand niet om. We doen aan mountainbike verhuur in Duitsland, de Benelux en zelfs daar buiten. Alles is mogelijk!

Mountainbikes huren voor de lange termijn

Niet genoeg aan één middagje ATB verhuur voor tijdens de teambuilding, maar wilt u juist wekenlang mountainbikes huren voor groepen? Bijvoorbeeld om met een grote wielervereniging een oefenstage af te werken in de bergen? Of komen onze mountainbikes voor langere tijd van pas voor uw personeel op een lastig begaanbaar festivalterrein? Geen probleem.

Bij Fietsverhuur.nl is ATB verhuur ook voor uitgebreide periodes mogelijk. Sterker nog: we denken graag met u mee om via ons mountainbike verhuur tot een zo goed mogelijke lange termijn oplossing te komen.

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Fietsen huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

Mountainbikes huren voor uw bedrijfsuitje

Voor een bedrijf, organisatie of vereniging is een dag op de ATB een leuke en sportieve kans om elkaar beter te leren kennen. Mountainbikes huren kan bij ons voor korte en langere termijn. Neem eens contact op en vraag naar de mogelijkheden rond ATB verhuur!

Fietsverhuur op maat

Hebt u speciale technische eisen aan de fietsen? Een apart verzoek wat betreft levering op locatie? Of andere bijzonderheden waar we tijdens het ATB verhuur op moeten letten? Laat het ons weten. Onze mountainbike verhuur kan namelijk helemaal op uw wensen worden afgestemd. U zegt wat u wilt, wij regelen de rest!

Neem contact op voor speciale configuraties

Mountainbikes huren, ook als het grote aantallen betreft

Grote aantallen mountainbikes huren voor grote events? Bij sommige verhuurbedrijven kan dat een probleem zijn, zo niet bij ons. We hebben veel ervaring met flinke partijen mountainbike verhuur. Met ons uitgebreide wagenpark kunnen we u in no time van honderden prima ATB’s voorzien. Mountainbikes huren voor groepen – hoe groot dan ook? Bij ons bent u aan het goede adres.

Neem contact op voor grote aantallen

Mountainbikes huren inclusief veiligheidshelmen en uitrusting

Kiest u voor mountainbike verhuur via ons, dan kiest u voor meer dan alleen een fiets. Al onze ATB’s worden standaard geleverd met bidon en beschikken over een verende voorvork. Mountainbikes huren, doe je voor de fun en de kick van het scheuren door de bossen. Maar juist dat crossen door uitdagend terrein is niet zonder risico. Omdat bij ATB verhuur veiligheid boven alles gaat, leveren we iedere mountainbike altijd af met een helm erbij. Zo kunt u zonder zorgen op pad.

Onze mountainbikes: specificaties en onderdelen

Mountainbikes huren van Fietsverhuur.nl betekent fietsen huren waar je op kunt vertrouwen. Veiligheid boven alles, dus worden onze fietsen regelmatig gekeurd en onderhouden. Ze zijn onder meer voorzien van:

Verende voorvork
Bidon
Valhelm
Shimano onderdelen
Verstelbare zadels
Spatborden en verlichting (op aanvraag)

Voor onze mountainbikes geldt een minimale afname van 20 voor één dag. Wilt u mountainbikes huren voor meerdere dagen? Dan zijn lagere aantallen op aanvraag mogelijk. Aantallen voor het buitenland zijn op aanvraag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan!

Offerte aanvragen voor uw mountainbikes

Fietsverhuur.nl – de specialist in mountainbike verhuur voor groepen

Mountainbikes huren? Wees welkom. Fietsverhuur.nl is al sinds jaar en dag dé specialist in mountainbike óf ATB verhuur.

Mountainbikes huren voor groepen is geen probleem. Voor grote aantallen draaien wij onze hand niet om. We doen aan mountainbike verhuur in Duitsland, de Benelux en zelfs daar buiten.

Alles is mogelijk!

Mountainbikes huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!