Huurfietsen nodig?: Fietsen huren voor alle gelegenheden

Fietsen huren voor een introductieweek van school of universiteit? Of op zoek naar fijne rijwielen om dagen achter elkaar kilometers mee door de natuur te maken? Bij ons kunt u fietsen huren voor groepen bij welke gelegenheid dan ook!

De ideale huurfietsen voor:

Bedrijfsuitjes
Teambuildingsdagen
Evenementen
Beurzen

Fietsverhuur.nl is specialist in fietsverhuur en zorgt voor transport van en naar iedere locatie. Fietsen huren is makkelijk en goedkoop.

Direct offerte aanvragen

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Fietsverhuur.nl levert huurfietsen door de hele Benelux en Duitsland!

Fietsen huren buiten Nederland, kan dat bij Fietsverhuur.nl? De vraag is niet wát wij kunnen, maar wat u wilt. Daar passen wij ons op aan. Starten met een fietstocht bij uw bedrijfspand en finishen 30 kilometer verderop? Geen probleem! Fietsen huren voor groepen in België, Luxemburg, Duitsland of zelfs daar buiten? Alles is mogelijk! Wij zorgen dat de rijwielen worden geleverd én opgepikt op de plekken waar u dat wenst.

Organiseert u een groter evenement en vraagt u zich af hoe onze huurfietsen of -steps daar het best bij gebruikt kunnen worden? We komen vooraf graag langs op locatie om live met u mee te denken!

Fietsen huren voor langere termijn

Een uitje met het bedrijf; een introductiedag van school of een middagje trappen met zakenrelaties? Fietsen huren voor groepen kan bij ons al voor een uurtje. Maar wat niet iedereen weet, is dat fietsen huren voor een veel langere periode ook tot de mogelijkheden behoort. Sterker nog: daar zijn we in gespecialiseerd.

In de rijke geschiedenis van ons bedrijf hebben we al grote groepen rijwielen geleverd die weken of zelfs maandenlang gebruikt werden bij evenementen. Voorbeeldje?

Tientallen van onze fietsen stonden in Den Bosch waar ze gebruikt werden door bezoekers van een elfdaags theaterfestival. We verzorgden een grote partij fietsen voor de organisatie van de Tour de France-start in Utrecht. Én de opbouwmedewerkers van muziekevent Mysteryland maakten zelfs drie weken gebruik van onze diensten.

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Fietsen huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!

U kunt zowel budget als comfort fietsen huren.

Fietsen huren voor groepen bij grote events? Dan zijn onze budgetfietsen ideaal. Die zijn no-nonsense, kunnen tegen een stootje én hebben een hele toegankelijke prijs. U kunt deze fietsen huren voor bijvoorbeeld introductieweken, maar ze zijn ook erg prettig in gebruik voor bijvoorbeeld beveiligingsmedewerkers op grote evenementterreinen. Wilt u meer versnellingen en comfort? Daarvoor hebben we geschikte modellen uit de collecties van Gazelle, Sparta en Pointer.

Fietsverhuur op maat

Lijkt uw gehoopte fietstype niet in bovenstaande opsomming te staan? Geen zorgen! Neem contact op en wij regelen rijwielen die tóch aan al uw wensen voldoen. Of het nu gaat om een korte of lange termijn: wij bieden fietsverhuur op maat!

  • Fietsverhuur beschikt over zowel budget als comfort fietsen, die geschikt zijn voor elke gelegenheid
  • Fietsen huren voor groepen? Wij hebben veel ervaring met het leveren van vervoermiddelen bij events, beurzen, introductieweken en teambuildingsdagen
Neem contact op voor speciale configuraties

Huurfietsen, ook als het grote aantallen betreft

Zeggen we fietsen huren voor groepen? Dan bedoelen we ook fietsen huren voor groepen! En daarin zijn we niet kinderachtig. Ook groepen van meer dan 1000 mensen kunnen prima bij ons terecht. Door ons uitgebreide wagenpark kunnen we ook grote hoeveelheden huurfietsen brengen waar en wanneer u maar wilt!

Neem contact op voor grote aantallen

Duurzaam fietsverhuur op locatie

Fietsen huren is duurzaam en gezond. Dat willen we natuurlijk niet verpesten door met zwaar vervuilende vrachtwagens te rijden. Daarom is ons wagenpark uitgerust met zogenoemde EURO-6 motoren. Dat is op dit moment de strengste norm voor de uitstoot van uitlaatgassen in de EU! Hierdoor is niet alleen het fietsen huren milieuvriendelijk, maar ook de levering. Onze wagens zijn zelfs welkom in de zogenaamde milieuzones van grote steden.

Onze comfort huurfietsen zijn rijk uitgerust:

Trommelremmen
Drie versnellingen
Snelbinders
Verlichting
In hoogte verstelbare zadels
Axa-sloten

Bij ons fietsen huren voor groepen? Dan kunt u rekenen op rijwielen met goede verlichting, prima sloten, betrouwbare trommelremmen, stevige bagagedragers, in hoogte verstelbare zadels én antilekbanden! Geleverd door topmerken als Shimano, Axa en Schwalbe! Wij gaan voor de hoogste kwaliteit.

Al onze vervoersmiddelen zijn veilig. Ze worden regelmatig gecontroleerd en onderhouden.

Offerte aanvragen voor uw fietsen

Fietsverhuur: dé specialist voor fietsen huren

De kennis en ervaring die we de afgelopen 40 jaar hebben opgedaan, ziet u dagelijks terug in onze werkzaamheden. Bij grote events of leveringen, bekijken wij vooraf samen met u de wensen op locatie en denken we mee over de beste mogelijkheden voor levering en stalling.

Maar ook bij kleinere aantallen staan we vooraf voor u klaar. We geven advies en maken heldere afspraken over huurtermijn en levering. Fietsen huren voor groepen? Wij zijn specialist en schakelen voor u altijd naar de beste versnelling.

Fietsen huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!