Fietsverhuur Vierdaagse (Volgeboekt 2024)

Fietsverhuur.nl is gevestigd vlakbij Nijmegen: dé thuishaven van ‘s werelds bekendste wandelmars. En dat komt mooi uit. Want terwijl de autowegen rond Nijmegen tijdens de Vierdaagse dichtslibben, zorgen wij ervoor dat lopers snel én fit van slaapplaats naar start- en finish komen. Hoe? Door wandelen met trappen te combineren via ons ‘fietsverhuur Vierdaagse concept!

(Let op, Fietsverhuur.nl levert tijdens de Vierdaagse nog uitsluitend aan de zakelijke markt ( Hotels en (vierdaagse) Campings).

Fietsen huren bij de Nijmeegse Vierdaagse:

Onze ‘huurfiets Vierdaagse’ wordt geleverd én gehaald bij hotels en Vierdaagse campings ( niet aan particulieren adressen )
De perfecte warming-up: iedere dag op de fiets naar de Wedren
Gaan en staan waar u maar wilt
40 jaar ervaring

Fietsverhuur.nl is specialist in fietsverhuur en zorgt voor transport van en naar iedere locatie. Fietsen huren voor de Nijmeegse Vierdaagse is makkelijk en goedkoop.

Direct offerte aanvragen

De fiets. Het ideale vervoersmiddel tijdens de Nijmeegse Vierdaagse

Onze speciale ‘huurfiets Vierdaagse’ is tijdens het wandelevenement dé manier om Nijmegen vlot te bereiken. Bovendien zijn er tal van gratis bewaakte stallingen in de stad. Extra voordeel voor de wandelaars: door naar de start te fietsen, hebben ze ’s ochtends al een fijne warming-up! En het van de finish terugtrappen naar het slaapadres is hetzelfde als wat schaatsers doen na een zware wedstrijd: afvalstoffen uit het lichaam fietsen. Ideaal voor een snel herstel!

Mooie bijkomstigheid van een fiets huren bij de Vierdaagse is dat je daardoor na een wandeldag snel de stad kunt verkennen. Waar auto’s vastlopen, fietst u door. En u kunt terug naar uw logeeradres wanneer u dat wilt, zonder afhankelijk te zijn van welke dienstregeling dan ook.

Bij Fietsverhuur.nl kunt u voor meerdere dagen een fiets huren tijdens de Vierdaagse. In tegenstelling tot bij andere verhuurders hoeft u niet zelf te zorgen voor het ophalen en terugbrengen van het rijwiel. Laat alleen even weten waar u uw ‘huurfiets Vierdaagse’ het liefst ontvangt en achterlaat. Dan regelen wij de rest. Door ons ‘fietsverhuur Vierdaagse concept’ kunt u zich volledig focussen op het bereiken van de Via Gladiola!

Een fiets huren tijdens de Nijmeegse Vierdaagse?

Neem nu contact met ons op, bespreek de mogelijkheden, hoor de voordelige prijzen en reserveer snel!
Want tijdens het wandelevenement zijn onze fietsen haast net zo populair als dat felbegeerde Vierdaagse-kruisje.