Hoe werkt Fietsverhuur.nl?

U bent eruit: u wilt een aantal fietsen, mountainbikes, tandems of steps bij ons huren. Fijn!

Maar hoe nu verder? Wij wijzen u het (fiets)pad.

Check hieronder hoe u uw tweewielers huurt in 4 eenvoudige stappen. Speciale wensen? Samen met u vinden we altijd een passende oplossing!

1. Gebruik het offerteformulier (of neem contact op bij speciale opdrachten)

U weet wat u wilt. Maar nu nog daadwerkelijk huren… Vul daarvoor eerst het offerteformulier in. Liefst zo compleet mogelijk. Welk vervoermiddel wilt u? Hoeveel? Waar moeten ze geleverd worden? Waar opgehaald? En op welke tijdstippen? Geef ook uw eigen contactgegevens door. Hoe meer u invult, hoe sneller we u in het zadel helpen!

Heeft u zeer specifieke of speciale wensen? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

2. Check de offerte

Uw werk zit erop! Na het invullen van het offerteformulier maken wij een passende offerte. Gaat u daarmee akkoord? Dan ontvangt u een orderbevestiging met een duidelijk overzicht van de verhuurafspraken. Een aantal dagen voor de huurdatum nemen wij even contact met u op voor een check: klopt alles nog?

3. Reserveer ruimte

Als u fietsen of steps reserveert, laten wij u weten hoeveel ruimte er op de leveringslocatie nodig is om alle tweewielers te stallen. Zeker bij grotere aantallen (boven de 50) is het raadzaam dat u daar in uw planning rekening mee houdt!

4. Keep in touch!

Wij houden van een prettige menselijke omgang en blijven graag met u in contact. Daarom vinden we het fijn als er zowel op de lever- als ophaallocatie een contactpersoon aanwezig is. Let op: die locatie dient bij grotere huuraantallen bereikbaar te zijn met een vrachtwagencombinatie!

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Heeft u nog vragen?

Heeft u nog vragen over onze dienstverlening?

Bekijk onze Veelgestelde Vragen pagina of neem contact met ons op.

Naar veelgestelde vragen

Fietsen huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!