Specialist in fietsverhuur én -vervoer

Fietsverhuur.nl is specialist in fietsverhuur voor groepen. En het mooie: we brengen en halen onze tweewielers op de locatie van uw keuze! Dus zoekt u een fijne partner voor fietsverhuur in Nederland, voor fietsverhuur in Duitsland, fietsverhuur in Luxemburg of waar dan ook in Europa? Bij ons bent u aan het juiste adres.

Behalve voor normale fietshuur kunt u bij ons ook terecht voor speciale steps, tandems en mountainbikes. Milieuvriendelijk vervoer nodig voor medewerkers van een beurs? Een sportevenement? Een teambuildingsdag? Op zoek naar 20 steps of juist 1000 fietsen huren? Een uurtje trappen of maandenlang gebruikmaken van ons materiaal? Starten in Nederland en eindigen in Duitsland? Wij denken graag met u mee. Neem gerust contact op om met ons van gedachten te wisselen! En bekijk alle mogelijkheden hieronder!

Ons huurfietsen aanbod:

Fietsen

Mountainbikes

Tandems

Steps

Steps (kickbikes)

Vierdaagse fietsen huren

Bij Fietsverhuur.nl kunt u voor meerdere dagen een fiets huren tijdens de Vierdaagse. In tegenstelling tot bij andere verhuurders hoeft u niet zelf te zorgen voor het ophalen en terugbrengen van het rijwiel. Laat alleen even weten waar u uw ‘huurfiets Vierdaagse’ het liefst ontvangt en achterlaat. Dan regelen wij de rest.

Door ons ‘fietsverhuur Vierdaagse concept’ kunt u zich volledig focussen op het bereiken van de Via Gladiola!

Huur Vierdaagse fietsen

Huurfietsen op locatie

U heeft huurfietsen nodig op een bepaalde locatie? Dat is geen probleem voor Fietsverhuur!

Fietsverhuur op locatie gaat vér bij ons. Letterlijk ver. De voorbije jaren hebben we al tweewielers gehaald en gebracht vér buiten Nederland, Duitsland en de Benelux. Alle fietsen of steps worden geleverd en opgepikt op de locaties van uw keuze. Start- en finishplaats hoeven niet hetzelfde te zijn. We zijn flexibel en denken graag met u mee. Hoe wenst u uw huurfiets op locatie?

Lees meer over levering op locatie

Huur voor lange termijn

Soms kan het super praktisch zijn om langere tijd over bepaalde fietsen te beschikken. Denk aan dat weken durende festival waar medewerkers zich snel over een groot terrein moeten kunnen bewegen. Aan die langlopende tentoonstelling of die dagen durende beurs. Wij snappen die behoefte. En daarom hebben we ons gespecialiseerd in fietsverhuur voor groepen op langere termijn. Of u nu op zoek bent naar geschikt vervoer voor een paar dagen of juist voor maanden achtereen? Wij staan voor u klaar en leveren én halen de fietsen waar u maar wilt!

Fietsverhuur.nl neemt alle zorgen uit handen voor het huren van een fiets op locatie. Neem contact met ons op, bespreek de mogelijkheden en vraag naar de voordelige prijzen voor onze fietsverhuur!

Neem contact op

Waarom fietsverhuur?

Op locatie geleverd
Van 20 tot wel 1500 fietsen te huur
Beginnen & eindigen waar u wilt
Levering door Europa
Voor bedrijven, non-profits en events
Meer dan 40 jaar ervaring

Fietsverhuur.nl is al sinds 1980 gespecialiseerd in fietsverhuur- en transport door heel Duitsland en de Benelux. Of het nu gaat om fietsverhuur van één dag of voor vijf maanden, om twintig steps en tandems voor een event of honderden mountainbikes voor een bedrijfsclinic: wij schakelen snel en vinden voor u altijd de juiste versnelling.

Wie zijn wij?

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Fietsen huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!