Mountainbike huren - ATB verhuur


Ben Mey Tweewielers, al meer dan 35 jaar thuis in ATB verhuur.

Een mountainbike huren - ook wel ATB genoemd, Ben Mey Tweewielers is al sinds jaar en dag dé specialist in mountainbike en ATB verhuur. Dit is mogelijk voor een kleine groep, maar zeker ook als u als bedrijf of organisatie met een grote groep op pad wilt. Wij hebben ons professioneel toegespitst op verhuur en transport van No Name framemountainbikes / ATB's naar vrijwel alle locaties in de Benelux en zelf daarbuiten. Deze frames zijn geheel geborsteld aluminium  en naar eigen specificaties opgebouwd.

Mountainbike - ATB huren op maat


Het huren van een mountainbikes / ATB's kan helemaal op maat afgestemd worden op uw wensen. Of de klant nu de mountainbikes in Nederland wil gaan gebruiken of ergens binnen de Benelux en zelfs daarbuiten, door het speciaal uitgeruste wagenpark van Ben Mey is transport van de mountainbikes naar bijna elke bestemming binnen de Benelux en zelfs daarbuiten mogelijk. Al onze mountainbikes beschikken over voorvering en worden geleverd inclusief bidon.

Mountainbikes huren voor uw bedrijfsuitje


Voor een bedrijf, organisatie of vereniging is een dag op een ATB / mountainbike, een leuke en unieke manier om elkaar op een andere manier te leren kennen. Neem nu contact met ons op en vraag naar de voordelige prijzen voor het huren van een mountainbike / ATB.


Mountainbikes huren voor uw vrienden- of familieweekend


Op zoek naar een activiteit om het weekend samen met het gezin door te brengen? Of is de locatie van het vriendenweekend laatst geregeld, maar ontbreekt het nog aan een leuke bezigheid? Wat dacht je van een stoere mountainbike tocht? Al crossend door de bossen gaan jullie samen op zoek naar de grenzen.


Mountainbikes huren inclusief veiligheidshelmen & uitrusting


Omdat mountainbiken niet volledig zonder risico’s is, is het verstandig om tijdens het rijden een helm te dragen. Om ervoor te zorgen dat je veilig en goed voorbereid op pad kunt, worden er standaard helmen erbij geleverd! Deze worden naast de mountainbikes gewoon op de door u aangewezen locaties geleverd en opgehaald.

Voor al onze mountainbikes geldt een minimale afname.*

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.