Op zoek naar mountainbike huren in de omgeving van Zevenaar?

Tweehonderd fietsen nodig voor uw medewerkers bij een festival of event? Twintig tandems voor uw teamdag? Of heeft u vijftig mountainbikes nodig voor uw beveiligingsmedewerkers tijdens event?

Waarom fietsverhuur.nl?

Op locatie geleverd

Van 20 tot wel 1500 fietsen te huur

Beginnen & eindigen waar u wilt

Levering door de hele Benelux en Duitsland

Voor bedrijven, non-profits en events

Meer dan 40 jaar ervaring

Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op

Direct offerte aanvragen

"Wist u dat ook longterm rental tot de mogelijkheden behoort? Denk bv. aan de beveiliging van evenementen, vervoermiddelen voor de organisatie tijdens congressen, festivals, etc.”

Hoe het werkt

Offerte

Contact

Aflevering

bicyble.png

Fietsplezier

Ophalen

Mountainbike huren bij Fietsverhuur.nl

Vandaag de dag is Fietsverhuur.nl uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Benelux. Met een modern wagenpark kunnen zij direct inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. Nog pas is er een nieuwe vrachtwagen toegevoegd aan het wagenpark, waarmee er nog efficiënter en niet geheel onbelangrijk, kostenbesparend gewerkt kan worden voor de huurders. Op dit moment kunnen er zo’n 200 fietsen per vrachtwagen geladen worden, dat is natuurlijk een hele vooruitgang met de 17 stuks waar het allemaal mee begonnen is!!

Referenties

Al meer dan 35 jaar voorziet Fietsverhuur.nl ons van de benodigde fietsen en mountainbikes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen op onze locatie Papendal – Arnhem of op een andere willekeurige plek in Nederland. Het maakt ze niet uit, ze organiseren het. Ze zijn er altijd, op tijd en met goed materiaal. Wij hebben nog nooit iemand anders hoeven bellen.

Wij werken al enige jaren samen met Fietsverhuur.nl.
Fietsverhuur.nl neemt voor ons grote klussen aan en doet dit zeer professioneel.

Denken altijd met je mee en komen met goede oplossingen.
Zeer snelle reactie en een plezierig contact. Een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

M. Vink

Alle materialen waren uitstekend in orde en werden met veel enthousiasme gebracht. Daarnaast werd er nog even de tijd genomen om een korte uitleg te geven bij de fietsen. Ook het ophalen van de fietsen verliep prettig. Zeer zeker een aanrader!

Refresco

Vriendelijk, flexibel, punctueel en zeer goed onderhouden fietsmateriaal.

Wat onze klanten zeggen

Mountainbike huren in de omgeving van Zevenaar

Op zoek naar mountainbike huren? Ben Mey levert ook in de omgeving van Zevenaar!

Fietsverhuur.nl voor mountainbike huren, levert ook in Zevenaar

Mountainbike huren, Fietsverhuur.nlverhuurt  mountainbikes en ATB's. Sportief onderweg zijn in de vrije, ruige natuur in kleine of grote groepen. U kunt starten vanaf elk punt in Nederland, dus ook in Zevenaar. Fietsverhuur.nl brengt de mountainbikes of ATB's voor u op locatie en haalt deze op de eindbestemming ook weer op. Ben Mey Tweewielers is al sinds jaar en dag dé specialist in mountainbike verhuur voor bedrijven en organisaties. Voor mountainbikeverhuur gaat u naar Fietsverhuur.nl en zij regelen alles, van het huren van de mountainbike of ATB tot het transport van en naar de bestemming.

Kijk hier voor meer informatie voor mountainbike huren Zevenaar

Naast het leveren van mountainbikes op locatie in Zevenaar kunt u ook steppentandems en fietsen huren. Deze alternatieven voor de mountainbike, maken van elke tocht een gezellige uitdaging voor alle deelnemers.

Mountainbike huren voor uw event of uitje?

Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan!