Op zoek naar fietsverhuur in de omgeving van Nijmegen?


Ben Mey Tweewielers:


  • Geschikt voor grote en kleine groepen
  • Door heel de Benelux en Duitsland geleverd & opgehaald
  • Gaan en staan, waar en wanneer u wilt
  • fietsspecialist met 35 jaar ervaring

Vraag een offerte aan, of neem contact met ons op


offerte aanvragen

"Wist u dat ook longterm rental tot de mogelijkheden behoort? Denk bv. aan de beveiliging van evenementen, vervoermiddelen voor de organisatie tijdens congressen, festivals, etc.”fietsverhuur bij Ben Mey Tweewielers


Vandaag de dag is Ben Mey Tweewielers uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Benelux. Met een modern wagenpark kunnen zij direct inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. In 2009 is er een nieuwe vrachtwagen toegevoegd aan het wagenpark, waarmee er nog efficiënter en niet geheel onbelangrijk, kostenbesparend gewerkt kan worden voor de huurders. Op dit moment kunnen er zo’n 200 fietsen per vrachtwagen geladen worden, dat is natuurlijk een hele vooruitgang met de 17 stuks waar het allemaal mee begonnen is!!Tot onze klanten behoren:


IDT          HAN  Crowd Support  LVON      Jan van Brabant  Hampshire Hotels Van der Valk

 fietsverhuur in de omgeving van Nijmegen


Op zoek naar fietsverhuur? Ben Mey levert ook in de omgeving van Nijmegen!

fietsverhuurBen Mey Tweewielers voor fietsverhuur, levert ook in Nijmegen

Fietsverhuur en het transport van de fietsen geregeld op elke gewenste locatie, dus ook in Nijmegen. Dat kan bij Ben Mey Tweewielers. Fietsverhuur op locatie voor kleine of grote groepen door heel Nederland. Ben Mey Fietsverhuur levert fietsen van o.a. de merken: Gazelle, Sparta en Pointer. De onderdelen die wij monteren zijn van de merken Shimano, Schwalbe, Cst en Axa. Allemaal gerenommeerde merken in de fietsenwereld.

Fietsverhuur compleet verzorgd in heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Het grote voordeel is, dat u vanuit Nijmegen de fietstocht kunt beginnen en aangekomen op het eindpunt worden de fietsen weer voor u opgehaald. Wilt u een bedrijfsuitje, teambuilding dag of ander evenement organiseren, schakel dan fietsverhuur van Ben Mey Tweewielers in en u heeft er geen omkijken meer naar.

Niet alleen gewone fietsen: ook budget fietsen

Bovendien levert Ben Mey ook verschillende budget fietsen voor grote groepen. Dit is de perfecte oplossing voor diegene die een groot aantal fietsen wil huren voor bijvoorbeeld een festival, evenement of beurs. Op deze manier wordt er namelijk op de kosten bespaard, maar kan iedereen veilig van a naar B.

Kijk hier voor meer informatie over fietsverhuur op maat in Nijmegen

 

fietsverhuurNaast fietsen ook steps, mountainbikes en tandems

Naast het leveren van huurfietsen op locatie in Nijmegen kunt u ook mountainbikes, tandems en steppen huren. Deze alternatieven voor de fiets, maken van elke tocht een sportieve uitdaging voor alle deelnemers.

Ben Mey levert naast Nijmegen onder andere ook in: Beuningen,  Druten,  Groesbeek,  Lent,  Oosterhout,  Arnhem,  Wijchen,  Mook,  Gennep,  Velp,  Beek,  Berg en Dal,  Breda,  Uden,  Veghel,  Zevenaar,  Amsterdam,  Apeldoorn,  Den Haag,  Doetinchem,  Gouda,  Haarlem,  Den Bosch,  Leiden,  Oss,  Rotterdam,  Venlo,  Venray,  Zwolle,  Erlecom,  Utrecht,  Eindhoven,  Tilburg,  Duitsland,  België,  Luxemburg,  Nederland, 

Naast fietsverhuur ook: stepverhuur,  tandemverhuur,  mountainbike huren,  ATB verhuur,