Tandemverhuur - Tandem huren - Tandemverhuur op elke plek in Nederland?


Tandems huren?  Ben Mey Tweewielers levert door heel Nederland, België, Luxemburg en Duitsland op locatie!

Tandemverhuur van Ben Mey Tweewielers betekent voor u volledige vrijheid in de keuze van uw opstapplaats. U bent niet gebonden aan vaste opstappunten en kunt zodoende uw eigen fietsroute plannen. Ook het eindpunt van uw tandem-tocht is geheel aan u. De tandemverhuur van Ben Mey Tweewielers brengt en haalt de tandems voor u, op elke gewenste plek in de Benelux of zelfs daarbuiten. Wij leveren al vanaf 10 stuks!! Tandems huren met de totale keuze vrijheid voor begin- en eindpunt van uw fietstocht, dat is pas service.

Wist u dat wij al meer dan 35 jaar ervaring hebben en actief zijn in de verhuurbranche?


Tandemverhuur voor grote(re) groepen? Geen punt!


Tandems huren voor grote(re) groepen is geen probleem bij Ben Mey Tweewielers. Wij hebben een groot aantal tandems op voorraad, zodat u gerust ook een tandem-tocht kunt organiseren voor uw bedrijf of organisatie. Maar ook voor de sport- en vriendenclub of een gezellige familiedag zijn er tandems te huur. Ben Mey Tweewielers zorgt voor het professionele transport naar de plek van vertrek en haalt de tandems ook weer op vanaf de plek van bestemming.


Ben Mey Tweewielers: Kijk dat is fietsverhuur op maat!


Tandems huren, daarvoor gaat u naar de specialist. Ben Mey Tweewielers is sinds 1980 o.a. gespecialiseerd in de verhuur van tandems. Ook als het gaat om grote aantallen, hebben wij ons professioneel toegespitst op verhuur en transport van tandems.

Teambuilding dag? Bedrijfsuitje of een familieweekend? Tandems zijn de ideale vervoermiddelen om u te verplaatsen en, in het teken van milieuvriendelijkheid, is het natuurlijk al helemaal de schoonste manier van vervoer!


Gazelle en Sparta tandems geschikt voor verschillende gelegenheden


Bij Ben Mey Tweewielers vinden we het belangrijk dat we u op weg helpen met het juiste materiaal. Daarom werken wij alleen met de beste merken op het gebied van tandem verhuur: Gazelle en Sparta. Al onze tandems zijn uitgerust met:

  • Versnellingen
  • Handremmen
  • Snelbinders
  • Verlichting
  • In hoogte verstelbare zadels

Voor al onze tandems geldt een minimale afname van 10 stuks en is afhankelijk van het afleveradres.

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden*