Step verhuur bij Ben Mey Tweewielers


Een step huren doet u bij Ben Mey Tweewielers, dé specialist in stepverhuur in de Benelux en daarbuiten.

Een step huren en dan met de familie, vrienden of collega's er lekker op uit. De step is een uitstekend alternatief als men geen gebruik wil maken van de auto, of wanneer men eens wat anders wil proberen dan de fiets. In eigen tempo, milieuvriendelijk genieten van de omgeving. Of het nu een toer is door de stad of door de prachtige natuur, De step biedt uitkomst. Sportief bezig zijn, onderweg praten, een wedstrijdje houden en na een aantal kilometers even uitrusten met een lekker drankje en/of hapje.


Een Kickbike huren - de sportieve, nieuwe vrijheid


Een heel nieuwe manier van voortbewegen, die u misschien nog wel kent uit uw kindertijd is steppen. Wat ooit begon als de step, is inmiddels uitgegroeid tot de moderne Kickbike. De kickbike is een sportstep welke oorspronkelijk bedoeld was voor wedstrijden. Maar dankzij zijn populariteit zien we de kickbike steeds vaker terug in het straatbeeld. Het is een sportieve, leuke manier om onszelf te verplaatsen geworden.

Wandelen en fietsen in één


Met de "Kickbike" komen de voordelen van wandelen en fietsen samen. De steps zijn uitgevoerd met grote wielen, daardoor staat u lekker rechtop. Het is een heel nieuw fenomeen, maar na een kennismaking zult u waarschijnlijk anders tegen deze nieuwe sport aankijken. Wilt u een step huren of huurt u liever de sportieve Kickbike variant, Ben Mey levert op elke locatie in de Benelux en zelfs daarbuiten. Neem hier contact met ons op voor de mogelijkheden!


De Kickbike, de enige en beste step op de markt


Kickbike staat al jarenlang bekend als de leider op stepgebied. Betrouwbaarheid en kwaliteit leveren aan zowel recreanten, sportievelingen als liefhebbers: dat is wat Kickbike belangrijk vindt. Wie begint met steppen zal snel merken dat het een manier om fit te blijven is. Een gezonde verslaving dus! Deze steps zijn geschikt voor elke gelegenheid, of het nu gaat om een evenement, feest, bedrijfsuitje of familieweekend.

Ben Mey Tweewielers levert steps door de gehele Benelux en Duitsland


Net als onze fietsen, leveren wij onze steps af op de door u gewenste locatie, en halen wij na afloop de steps gewoon weer op. Onze duurzame vrachtwagen beschikt over een Euro-6 norm, waardoor wij binnen elke milieuzone mogen opereren. Dit zorgt ervoor dat uw start- en finishpositie niet dezelfde hoeft te zijn. Wij halen de steps op waar u dat wenst. Zo bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Voor al onze steps geldt een minimale afname.*

Neem contact met ons op en vraag naar de voorwaarden.