Over ons

 

Wie zijn wij

In 1980 begon Ben Mey Tweewielers een rijwielzaak in Beek-Ubbergen met verkoop en reparatie van fietsen. Kort hierop kwam de vraag van lokale hotels of hun gasten fietsen konden huren die op locatie gebracht konden worden.

Zo werd de start gezet naar een nieuwe uitdaging. Occasionfietsen werden opgeknapt, overgespoten en voorzien van een nummer. Er werd een aanhanger aangeschaft en daar konden 17 fietsen op vervoerd worden, dat was heel wat! Na een tijdje kwamen er verzoeken binnen voor ATB’s. En daarbij de mogelijkheid om deze voor een evenement te brengen in Luxemburg. Alles was mogelijk.

De tijd en ontwikkeling van het bedrijf is daarna in rap tempo veranderd. De verkoop, reparatie en winkel werden ingeruild voor fietsverhuur, er werd een grote bestelbus aangeschaft met navigatie systeem en een nieuwe aanhanger. Hiermee konden 60 fietsen weggebracht worden.

 

Heden

Vandaag de dag is Ben Mey Tweewielers uitgegroeid tot een van de meest gespecialiseerde fietsverhuurbedrijven van de Benelux. Met een modern wagenpark kunnen zij direct inspelen op de vraag van onze opdrachtgevers. In 2009 is er een nieuwe vrachtwagen toegevoegd aan het wagenpark, waarmee er nog efficiënter en niet geheel onbelangrijk, kostenbesparend gewerkt kan worden voor de huurders.

Op dit moment kunnen er zo’n 200 fietsen per vrachtwagen geladen worden, dat is natuurlijk een hele vooruitgang met de 17 stuks waar het allemaal mee begonnen is!

 

Zelfs het leveren van zo’n 2000 fietsen op locatie is voor Ben Mey Tweewielers geen enkel punt!

Fietsverhuur is dan ook de core business geworden, wat inhoud dat er dagelijks verhuurd wordt aan bedrijven, overheidsinstellingen, organisatiebureaus en particulieren in de gehele Benelux, voor trainingen, evenementen en bedrijfsuitjes.

Of het nu gaat om kleine of grote aantallen, in binnen- of buitenland, Ben Mey Tweewielers denkt graag met u mee over de beste logistieke oplossing voor elk evenement.En dat er uitsluitend kwaliteit geleverd wordt, dat spreekt natuurlijk voor zich met ruim 35 jaar ervaring!