Fietsverhuur op locatie!
U organiseert een bedrijfsuitje of evenement en u heeft huurfietsen nodig op een bepaalde locatie?

Dat is geen probleem voor Ben Mey Tweewielers!

Wij leveren huurfietsen, tandems, steps en/of mountainbikes op locatie door heel Nederland en zelfs daarbuiten.


Ben Mey Tweewielers levert door de gehele Benelux en Duitsland


Alles wordt keurig op de afgesproken locatie geleverd en na afloop van het evenement of uitje gewoon weer opgehaald. Wat Ben Mey Tweewielers zo geschikt maakt is het feit dat de locaties, van vertrek en aankomst, verschillend mogen zijn. Of u nu vertrekt vanaf uw bedrijf en eindigt op een particulier adres, Ben Mey Tweewielers levert de fietsen daar waar u ze nodig hebt en haalt ze na afloop gewoon weer op. Op deze manier bent u vrij om te gaan en staan waar u wilt.

Of u nu slechts één dag een fiets nodig heeft of voor een langere termijn, dat kan!

Onze huurfietsen zijn te huur van 1 dag, een paar dagen of weken tot maanden!

Erop uit met Ben Mey Tweewielers


U wilt met uw collega’s, vrienden, familie of kennissen er een week tussenuit? U heeft een activiteit voor het naderende bedrijfsuitje? Maar nog geen vervoersmiddel? Denk dan eens aan de fiets, een gezonde en duurzame, oer-Hollandse manier om van de omgeving te genieten en van A naar B te komen.
  
Naast bedrijfsuitjes, vriendenweekenden of weekendjes weg, zijn de fietsen van Ben Mey Tweewielers ook geschikt voor activiteiten als beurzen, evenementen of zelfs beveiliging en ondersteuning van diverse evenementen. Voor deze activiteiten biedt Ben Mey de mogelijkheid om te kiezen voor speciale budget fietsen.


Naast de standaard modellen levert Ben Mey Tweewielers ook budget fietsen


Ben Mey Tweewielers beschikt over een ruim assortiment budget fietsen, geschikt voor bijvoorbeeld introductieweken voor studenten en/of voor de op/afbouw en beveiliging van festivals en dergelijke. Wij leveren budget fietsen tegen zeer scherpe tarieven voor lang verhuur. Meer weten? Neem contact met ons op of vraag een offerte aan.
  

Uw duurzame vervoersmiddel, onze verantwoordelijkheid


Wist u dat fietsen ook nog eens milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord vervoer is?


Groener, duurzaam vervoer bestaat er eigenlijk niet. Wij voelen ons verantwoordelijk voor uw vervoersmiddel. Daarom hebben wij duurzaamheid hoog in ons vaandel staan. Niet alleen zorgen wij voor goede fietsen. Ons eigen vervoer dient ook aan een aantal eisen te voldoen:

Ons gehele wagenpark beschikt namelijk over een uiterst milieuvriendelijke EURO-6 motoren, waarmee wij binnen elke milieuzones mogen rijden?
  

De oorsprong van Ben Mey Tweewielers: Jarenlang ervaring


Ben Mey Tweewielers komt van oorsprong uit de rijwielbranche en heeft zich weten te ontwikkelen tot een gespecialiseerd fietsverhuurbedrijf. De kennis en ervaring die door de jaren heen is opgedaan, ziet u dan ook dagelijks terug in de werkzaamheden en advisering voor onze klanten.

Voor elke gelegenheid, fietstocht of evenement is Ben Mey Tweewielers uw partner als het gaat om de levering van huurfietsen, ook als het grote aantallen betreft.

Ons speciaal toegeruste wagenpark maakt het mogelijk om aan praktisch alle wensen te voldoen.

Voor al onze fietsen geldt een minimale afname*