Hoe werkt het?

Ben Mey Tweewielers (BMT) levert huurfietsen door de gehele Benelux, Duitsland en zelfs daarbuiten.
Aangezien wij gespecialiseerd zijn in het fietstransport is het op bijna elke locatie mogelijk om de fietsen, tandems, mountainbikes en/of steps af te leveren.

De start en eind locatie hoeft niet hetzelfde te zijn!

Graag denken wij met u mee om voor u de logistieke oplossing te vinden voor uw evenement, bedrijfsuitje, teambuildingsdag en/of familiedag! De huurtermijn kan voor 1 dag zijn, maar ook voor bv 1 jaar. En alles daar tussenin.


Een fiets, mountainbike, step of tandem huren in 6 gemakkelijke stappen:

1. Contact opnemen
U neemt contact met ons op (graag via het offerte formulier) en geef door wat uw wensen zijn m.b.t. welke soort vervoermiddel u wilt huren, aantallen, het afleveradres/ophaaladres en uiteraard de tijden van levering/ophalen. Tevens vragen wij u om uw contactgegevens zoals organisatie, contactpersoon en adresgegevens.

2. Passende offerte
Hierna maken wij voor u een passende offerte en sturen wij die per mail naar u door en dat is tevens een optie voor het materiaal wat u wilt huren. Mocht dit akkoord zijn, dan ontvangt u van ons een orderbevestiging waar alles keurig en duidelijk op vermeld staat.

3. Bevestiging
Een aantal dagen voor de huurdatum wordt er contact met u opgenomen of de reservering nog klopt. Zoals evt. wijzigingen van aantallen, tijden ed.

4. Ruimte
Bij de reservering kunnen wij al aangeven hoeveel vierkante meter wij nodig hebben om het materiaal te plaatsen. Dat zal bij kleine aantallen vaak niet zo’n probleem zijn, maar bij wat grotere aantallen (50+) moet er rekening mee gehouden worden voor de benodigde ruimte.

5. Contactpersoon / bereikbaarheid
Als het materiaal afgeleverd en/of opgehaald wordt dient er altijd een contactpersoon aanwezig te zijn om het materiaal in ontvangst te nemen en aangeven waar de het materiaal gelost moet worden. Let er wel op dat de zowel de aflever- en de ophaallocatie goed bereikbaar dient te zijn met een vrachtwagencombinatie!

6. Ophalen
Op het afgesproken tijdstip komen wij de geleende fietsen weer ophalen. Natuurlijk hopen we dat u een fijne dag heeft gehad, want daar draait het uiteindelijk om!

Kijk, én dat is Ben Mey Tweewielers “Dé Specialist in Fietsverhuur.”

Heeft u nog vragen? Neem gerust contact op of vraag direct een offerte aan!

+31 (0)24 684 35 47
www.fietsverhuur.nl
info@fietsverhuur.nl