Fietsverhuur voor de 102e Nijmeegse Vierdaagse: 2018

   • Bij uw logeeradres, camping of hotel geleverd & opgehaald
  • De perfecte warming-up: Iedere dag op de fiets naar de Wedren
  • Gaan en staan, waar en wanneer u wilt
  • 35 jaar ervaring

Het duurt nog even, maar het is toch dichterbij dan u denkt. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. De 102e Vierdaagse vindt plaats van 17 t/m 20 juli 2018! Ook dit jaar worden er weer tal van kilometers te voet afgelegd. Wat velen niet weten is dat er tijdens de Vierdaagse ook ontzettend veel gefietst word: Zo fietsen vele wandelaars in de vroege ochtend naar de startplaats, en gaan zij ’s avonds per fiets weer terug naar het hotel.

Bent u op zoek naar een vervoersmiddel tijdens de 102e editie van de Vierdaagse Nijmegen?

Ben Mey Tweewielers levert uw fietsen af op uw logeeradres in Nijmegen e.o. zodat u gemakkelijk en snel elke dag weer fit aan de start kunt verschijnen. Bovendien halen wij de fietsen, na de Vierdaagse gewoon weer op! Op deze manier kunt u zich volledig concentreren op het bereiken van de Via Gladiola.

De fiets is een ideaal vervoermiddel om uzelf van uw logeeradres, camping of hotel naar de startplaats (de Wedren) te verplaatsen. Of u nu van plan bent om de 30, 40, 50 of 55 kilometer te lopen, de fietstocht van- en naar de Wedren een ideale warming-up en cooling-down.

 Daarnaast is het een prima ontspanning om na de intensieve wandeling op uw gemak de stad per fiets te verkennen. Bovendien kunt u terug naar uw logeeradres wanneer u dat wilt.
Bekijk hieronder de locaties van de verschillende fietsenstallingen in Nijmegen tijdens de Vierdaagse:

  • Fort Kijk in de Potstraat, Nijmegen
  • Bijleveldsingel, Nijmegen

Tijdens de Vierdaagse worden veel fietsen verhuurt. Helaas zijn er niet altijd en overal genoeg fietsen te verkrijgen, of u kunt uw fiets slechts voor maar één dag huren. Daarnaast moet u deze fietsen vaak ergens ophalen en weer afgeven. Dit klinkt allemaal niet erg aantrekkelijk, zeker niet wanneer u van plan bent om 4 dagen lang 30 tot 55 kilometer te voet af te leggen.

Dit is waar Ben Mey Tweewielers u helpt. Ben Mey Tweewielers levert namelijk al jaren fietsen aan de wandelaars van de Nijmeegse Vierdaagse. Hierbij nemen zij uw zorgen compleet uit handen wat betreft uw vervoer naar de startplaats en terug!

Neem nu contact met ons op voor de voordelige prijzen van de fietsen tijdens de Vierdaagse in Nijmegen.