Huurfietsen nodig?


Ben Mey Tweewielers levert fietsen door de hele Benelux en Duitsland!

Wij leveren huurfietsen, tandems en mountainbikes op locatie door hele Benelux en Duitsland.

Alles wordt keurig op de afgesproken locatie gebracht en weer opgehaald. Dit kan zijn bij uw bedrijf, vergadercentrum, evenement of een particulier adres.
  

Ben Mey Tweewielers: De Fietsverhuur Specialist


De kennis en ervaring ziet u dan ook dagelijks terug in de werkzaamheden. Uiteraard wordt vooraf alles keurig besproken met onze klanten over de huurtermijn en levering.

Bij grootschalige events of leveringen gaan wij samen met u de locaties bekijken wat daar de mogelijkheden zijn voor de levering en of stalling.


Fietsverhuur op maat

Onze huurfietsen zijn te huur voor perioden van 1 dag, een paar dagen of weken tot maanden!

 • Ben Mey Tweewielers beschikt over zowel standaard als budget fietsen welke geschikt zijn voor iedere gelegenheid. Denk bijvoorbeeld aan evenementen, bedrijfsuitjes, teambuilding dagen, beurzen etc.
 • Vriendenweekend, familieweekend. Daarnaast hebben wij ervaring met het leveren van geschikte fietsen voor beurzen, evenementen en bedrijfsuitjes.

Zowel budget als standaard fietsen

Onze budget fietsen komen van pas tijdens bijvoorbeeld introductieweken van studenten en tijdens de beveiliging en ondersteuning van diverse evenementen. Wilt u meer weten over onze budget fietsen? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan.

Duurzaam fietsverhuur op locatie

Wist u dat fietsen ook nog eens milieuvriendelijk en maatschappelijk verantwoord vervoer is!

Wist u dat ons gehele wagenpark met een EURO-6 motor gekwalificeerd is? Dat is op dit moment de hoogste EURO- Norm voor de uitstoot van uitlaatgassen in de EU! Hierdoor worden uw huurfietsen ook nog eens milieuvriendelijk geleverd op uw locatie. En ja, ook binnen de milieu-zones.


De oorsprong van Ben Mey Tweewielers

Ben Mey Tweewielers komt van oorsprong uit de rijwielbranche en heeft zich weten te ontwikkelen tot een gespecialiseerd fietsverhuurbedrijf.
Voor elke gelegenheid, fietstocht of evenement is Ben Mey Tweewielers uw partner als het gaat om de levering van fietsen, steps, tandems en mountainbikes.


Huurfietsen, ook als het grote aantallen betreft

Ons speciaal toegeruste wagenpark maakt het mogelijk om aan praktisch alle wensen te voldoen!

Maar ook voor hotels, scholen, uitzendorganisaties, overheid enz., is het huren van een fiets voor een langere termijn een goede optie. Voor Ben Mey maakt het niet uit waar u de fietsen nodig heeft, wij leveren op elke gewenste locatie in de Benelux of zelfs daarbuiten.

Een fiets huren, geschikt voor verschillende gelegenheden


Een fiets huren voor een gezellig, sportief dagje uit voor kleine of grote groepen. Ben Mey Tweewielers, specialist in fietsverhuur, levert op elke gewenste locatie en zorgt ook voor het transport van de huurfietsen.
Fietsen huren is makkelijk en goedkoop voor o.a.:

 • bedrijfsuitje
 • teambuilding dag
 • evenementen
 • beurzen
 • een familiedag                              
 • vriendenweekend

Onze fietsen: specificaties en onderdelen


De standaard fiets die u bij ons kunt huren worden met regelmaat onderhouden en zijn voorzien van:

 • trommelremmen
 • versnellingen
 • snelbinders
 • verlichting
 • in hoogte verstelbare zadels
 • sloten 

De hoogwaardige kwaliteit onderdelen die wij monteren zijn o.a. van: Shimano, Schwalbe banden, CST banden en Axa sloten.

Naast de budget en standaard fietsen leveren wij ook maatwerk! Onze fietsen kunnen geheel naar de wens van de klant geleverd worden voor een bepaalt doelgebruik, zowel voor de korte als lange termijn, ed.